Van start

Donderdag 25 april kwamen we voor het eerst bij elkaar op een mooie plek in Enschede : Tetem, de kunstenaars en de studenten en docent Communicatie wetenschap van de Universiteit Twente. We zijn nu dus echt van start, Kenrick, Marina en Emmy gaan meewerken aan het project LostEnergy van Casper en Françoise (Kunstconstructie). De studenten hebben het concept achter LostEnergy gelezen en samen brainstormen we over hoe we dit verder gaan uit te werken, hoe dit vorm te geven.
Alles kan in dit stadium, alles is nog mogelijk ! Al zijn er wel een paar elementen die onderdeel zijn van het project te benoemen : de ongebruikte spullen, het langs de deuren gaan, de tentoonstelling bij Tetem en de reizende tentoonstelling in de provincie Overijssel. Het idee van de studenten is om er een Instagram account aan toe te voegen, zo kunnen we zowel live als digitaal ongebruikte spullen verzamelen en zichtbaar maken.

Geef een reactie