Online statistieken

Met het aanhaken van de UT studenten Marina, Emmi en Kenrick heeft dit sociaal artistieke kunstproject ook vorm gekregen op Instagram. We hebben dit platvorm gebruikt om de opgehaalde objecten in de steden tentoon te stellen en Instagrammers uit te nodigen zelf ook hun overbodige spullen tentoon te stellen.

Iedereen kan hier aan mee doen op twee manieren: je kunt jouw foto van je object uploaden via de website, dan plaatsen wij deze op ons Instagram account óf je kunt je foto op je eigen Instagram account zetten en ons taggen.

Vooral jonge vrouwen én mannen tussen de 18 en 24 (58%) volgen LostEnergy op Instagram.

De meeste likes ontving het veel te kleine tupperware doosje.
Small box-
‘I used it once to put my grapes in it, but for everything else it is too small’
10×13•100gram•Plastic•Turkey

1 op de drie mensen die een object hebben gezien hebben de foto geliked.

We zijn blij dat we deze grote groep mensen hebben kunnen bereiken met onze boodschap!

Geef een reactie